SOLUTION: We fused technology and creativity to deliver synchronised, real-time, localised and relevant content via installations that respected and celebrated the building’s architectural design.

This included combining design, touch and audio to create a fully immersive retail experience and an environment suited to hosting high-end winners and stakeholders, such as The Lott public relations teams and company executives.

RESULT: After launch, a significant increase in both sales and foot traffic was measured within the store. Due to the visual appeal and creative execution, the store has become a focal point for the group. All media and public relations events were re-positioned to the new shop front to highlight the investment nationally.

Got a big idea?

We would love to have a chat about your next project.
CONTACT